Clients

 • Date
  14 november 2017
  Wij zijn tevreden als jij dat ook bent. wij staan garant voor kwaliteit en service van binnenkomst tot vertrek. We schenken een hele lekkere kop koffie, cappuccino, espresso, of een verse munt of gemberthee. Ons doel is ervoor te zorgen dat je de salon verlaat met een goed gevoel met een coupe die bij je past en makkelijk te onderhouden is.
 • Date
  11 november 2017
  In de kapsalon staan we voor u klaar met advies die aansluiten op de hedendaagse haartrends voor wat bij u past, met kennis van de nieuwste technieken
 • Date
  13 oktober 2017
  of je nu een bruiloft een feest of behoefte hebt aan een goed advies voor je make-up die moet passen bij de nieuwe look... maak dan eens een afspraak voor een make-up advies, en ervaar wat de mogelijkheden zijn.
 • Date
  11 oktober 2017
  Heeft u ongewenst haarverlies of krijgt u chemotherapie waardoor u uw haar verliest. Wij van hoofdzaak kappers zijn erkend leverancier van haarwerken en pruiken. Wij willen u bijstaan in deze moeilijke periode, en geven u graag weer een stuk zelfvertrouwen.
 • Date
  11 oktober 2017
  Omdat wij om je haar geven werken wij met de mooiste producten die er op dit moment zijn. Kevin. Murphy komt uit Australiƫ en zijn parabeen en sulfaat vrij, niet getest op dieren, maar zoals we zeggen "human tested" op mensen getest.
 • Date
  11 augustus 2017
  Wil je een mooie haarkleur en daarbij een advies op maat. Wij houden rekening met al je wensen, maar ook de conditie van je haar en de mogelijkheden die daarbij komen kijken. Zo komen we samen tot een mooi resultaat.