Salon

Met vakkennis en creativiteit.
Wij zijn er voor u.

Wat bij je past maakt je mooi

Iedereen kan mooi haar hebben, alleen ziet dat er voor iedereen anders uit. Bij Hoofdzaak Kappers zien we wat bij jou past omdat:
• We kijken en luisteren eerst goed, en dan pas gaan we knippen
• Jouw looks en persoonlijkheid zijn ons uitgangspunt
• We adviseren je wat bij jou past
• We vakkennis en creativiteit combineren met technische beheersing
Zo geven we jou de coupe en kleur die bij jou past en een omlijsting wordt van je gezicht. Bij ons haal je het mooiste uit jezelf.

Persoonlijk

“Wat bij je past, maakt je mooi” Bij Hoofdzaak Kappers kan je terecht voor een coupe die bij jou past, en je persoonlijkheid naar voren laat komen. Wij zijn getraind om een coupe te knippen of te snijden die bij je gezicht en uitstraling past. Een goede coupe zorgt ervoor dat je sterke en persoonlijke kenmerken er nog meer uit springen.

Haartrends

Bij Hoofdzaak Kappers zorgen we ervoor dat je coupe natuurlijk oogt. Trends spelen een belangrijke rol in de haarmode. Zo geven we een vertaling aan het beeld dat de couturiers en trendsetters ons geven en maken hier een eigentijdse vertaling van zodat je coupe aansluit bij de trends van nu, maar nog steeds een omlijsting is van jou gezicht. Kies bijvoorbeeld voor een “blunt “ of een korte coupe tezamen met een mooie kleur ben je helemaal af. Voor de heren zijn er de “fade” en de “crob”modellen.

Make-up

Een nieuwe coupe of haarkleur? Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe make-up look bij. Vaak doe je iedere dag dezelfde make-up routine, waardoor je soms blijft hangen in dezelfde manier van opmaken. Wij geven je een passend advies die bij je nieuwe look past.

Make-up touch up

Onze stylisten geven je graag een 5 min. Make-up na de behandeling in de salon. Een touch up die je nieuwe look helemaal afmaakt zodat je gesoigneerd de salon verlaat.

Treat.Me

Verwen jezelf met de Treat.Me behandeling van Kevin.Murphy.
Een gepersonaliseerde in-salon treatment die je kunt vergelijken met een facial voor je gezicht.

Treat.Me maakt gebruik van de meest innovatieve skincare technologie en de beste ingrediënten uit de natuur.
Ervaar de personalised behandeling met een heerlijke hoofdmassage.

Stichting Haarwensen

Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen.
Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.
Help je mee?
Hoofdzaak Kappers werkt Kosteloos mee aan dit enorm goede doel.

Haar en Hoofdhuidproblemen

Heeft u last van hoofdhuidproblemen en is daarom u bezoek aan de kapper niet zo zorgeloos als voor een ander.
Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van haar en hoofdhuidproblemen.
Als u last heeft van overmatig roos, vette huid, psoriasis, eczeem en/of haaruitval, dan kunnen wij u behandelen in een aparte behandelruimte waar u in alle rust en privacy wordt behandeld.
Wij hebben de mogelijkheid om uw haar/ hoofdhuid microscopisch te onderzoeken, We laten u voor en na de behandeling de verschillen zien en maken voor u een persoonlijk behandelplan.
Wij gebruiken hiervoor de producten van Mediceuticals en de "scope" deze vergroot de hoofdhuid 200 keer.

Wij werken met.

Kevin Murphy

Skincare for your hair. De basis voor al onze shampoo's, conditioners, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. We vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken zoveel mogelijk met naturlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren.

Mediceuticals

Dit mooie product levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en hoofdhuid in optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan hoofdhuidproblemen waaronder oa. Roos, psoriasis, vette hoofdhuid, verschilvering van de hoofdhuid en haarverlies.