Nieuws & Acties

Nieuws & Aktie.

Bring a Friend

Kom gezellig met iemand die wij nog niet kennen of al een lange tijd niet hebben gezien en krijg op de behandeling beide 20% korting .

Te huur

Wij zijn op zoek naar enthousiaste professionele beautydeskundigen!
Wij, Hoofdzaak Kappers, zijn verhuisd naar een ruimer pand in het centrum van Aalsmeer. Hierdoor ontstaat eindelijk de ruimte om een totaal beautyconcept onder een dak aan onze klanten aan te bieden.
Voor deze nieuwe hair- en beautysalon zijn wij nu op zoek naar professionele zelfstandigen werkzaam in de beautybranche die een praktijkruimte boven onze kapsalon willen huren.
Uitgangspunt voor ons is dat we als één bedrijf en team en met gezamenlijke marketingactiviteiten naar buiten treden, waarbij samenwerken centraal staat.
Spreekt jou dit als beautydeskundige aan? En ben jij die collegiale, professionele,schoonheidsspecialiste, pedicure, of waxspecialist die we zoeken?

Wij knippen voor LINDA.Foundation

Aalsmeer 02-01-2018 Hoofdzaak kappers geeft gezinnen in regio Aalsmeer die onder de armoedegrens leven een extraatje: vier gratis knipbeurten bij de kapsalon. Via de landelijke actie van LINDA.foundation ontvangen die gezinnen in de feestelijke decembermaand een pakket met waardebonnen. Bij honderden ANKO-kappers in het land kunnen de bonnen verzilverd worden.
Ook in Nederland hebben duizenden gezinnen zo weinig te besteden, dat zij geen bezoek aan de kapper kunnen brengen. Daarom knipt Hoofdzaak kappers mensen die financieel moeilijk rond kunnen komen. Dit jaar helpt de LINDA.foundation 3500 gezinnen.
Liefde voor kappersvak Bij de kapper krijg je niet alleen een mooie nieuwe coupe, maar vind je ook altijd een luisterend oor voor alles wat je bezig houdt. Juist door deze persoonlijke aandacht voelen klanten zich een ander mens na een kappersbezoek. Kappers houden van hun vak en daarom gaat het Edwin van Schravendijk aan het hart dat veel gezinnen dit fijne gevoel moeten missen. “Toen we vanuit onze brancheorganisatie ANKO werden gevraagd om deel te nemen aan de actie Wij Knippen Voor LINDA.foundation hebben we dan ook geen moment getwijfeld.”
Net als ieder ander Het leuke is dat wie met een cadeaubon gaat betalen, dit niet van tevoren hoeft te zeggen. “We willen zowel het uiterlijk als het zelfvertrouwen een enorme boost geven. Daarom mogen klanten met een kappersbon gewoon een afspraak maken net als iedereen. We verzorgen je met even veel aandacht en liefde.”