Inskin Institute

Laserbehandeling & Huidverbetering

Waarom Inskin Intitute

Over Inskin Institute

Welkom, ik ben Manuela van Trigt, huidtherapeut en eigenaar van Inskin Institute. Na mijn opleiding aan de business universiteit Nyenrode ben ik tien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Hoewel ik het daar naar m’n zin had, kwam ik nooit thuis met een ‘wauw-gevoel’. Daarom besloot ik zes jaar geleden om het roer om te gooien en mijn passie achterna te gaan. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de huid en in hoe je die kunt verbeteren. Daarom schreef ik me in voor de hbo-opleiding Huidtherapie en verdiepte ik me vier jaar lang in de veelzijdigheid van de huid.

Zowel tijdens als na mijn studie heb ik met name in de Randstad veel praktijkervaring opgedaan als huidtherapeut. Zo heb ik samengewerkt met verschillende cosmetische artsen en werk ik nu nauw samen met een dermatoloog. Wat voor mij echt de meerwaarde is aan mijn werk, is dat het resultaat echt zichtbaar is en dat mensen na een behandeling zelfverzekerder de deur uitstappen. Als ik mensen de beste versie van zichzelf kan laten zien, is mijn missie geslaagd.

In 2019 had ik genoeg ervaring opgedaan om een nieuwe droom in vervulling te laten gaan: het openen van een eigen praktijk. Ik help je graag bij het vinden van de juiste oplossing. Bij Inskin Institute kun je terecht voor de behandeling van diverse huidproblemen, zoals ongewenste haargroei, acne, littekens, roodheid, vaatjes, pigmentvlekken, schimmelnagels, striae, grove poriën, rimpels en een doffe huid. Elke behandeling voer ik uit met hoogwaardige laserapparatuur (CE- en FDA-gecertificeerd) en/of de allernieuwste producten.

De wereld van de huidtherapie is altijd in beweging, daarom sta ik zelf ook niet stil. Om op de hoogte te blijven van de meest effectieve en innovatieve behandelingen, doe ik veel research, volg ik regelmatig trainingen en heb ik nauw contact met collega’s om kennis uit te wisselen.

Wat je van Inskin Institute kunt verwachten? Persoonlijk en deskundig advies op maat, betrokkenheid, veiligheid, professionaliteit en kwaliteit. Als huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in laserbehandelingen, medische peelings en cosmetische thuisproducten voor zowel de lichte als donkere huid. De cosmetische thuisproducten waarmee ik werk en die ik verkoop, zijn gepatenteerd en van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn allemaal uitgebreid getest en hebben een zichtbaar resultaat.

Bij Inskin Institute sta jij als klant centraal. Ik vind het belangrijk dat je je prettig voelt bij de behandeling die je kiest en dat deze ook het gewenste effect heeft. Mocht dat niet het geval zijn, dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing die bij jouw huid past. Want ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.

Om zorg en kwaliteit op een hoog niveau te kunnen bieden, ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Heb je last van overbeharing in het gezicht, acne, littekens, couperose of pigmentvlekken? Huidbehandelingen worden in 2020 vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Inskin Institute is erkend door alle zorgverzekeraars.

Neem contact op voor meer informatie of het boeken van een gratis vrijblijvend consult via info@inskin-institute.nl of bel/app naar 06-81610880.

Voor Meer informatie en prijzen over de behandelingen

www.inskin-institute.nl