Haarwerken

Onze grootste zorg is uw persoonlijkheid en zelfvertrouwen.
Wij zijn er voor u.

Haarwerken met aandacht voor U

Wij bieden u een persoonlijke oplossing voor als u met tijdelijk of blijvend haarverlies te maken krijgt of andere haar of hoofdhuidproblemen. Voor iedereen hebben we een passende oplossing.
Wij zijn gespecialiseerd in:
Haarwerk uit medisch oogpunt bij chemotherapie.
Haarwerk uit medisch oogpunt bij alopecia.
Haarwerk uit cosmetisch oogpunt.
Gespecialiseerd in haar & hoofdhuidproblemen.
Behandeling van roos, eczeem & psoriasis klachten

Haarwerken

Een natuurlijke uitstraling staat bij ons centraal. Gelukkig zijn onze haarwerken niet van echt te onderscheiden. Wij letten op uw gezichtsvorm, uw wensen en uw eigen haarkleur en benaderen dit zo natuurgetrouw mogelijk. Maar ook als u iets heel anders wilt met uw kapsel kunnen wij u hierbij goed adviseren. Als u last heeft van dunner wordend haar kunnen wij u adviseren over makkelijk te dragen haaraanvullingen. In onze prettige privé behandelruimte kunt u diverse kapsels komen bekijken en passen. Natuurlijk staan wij voor u klaar om antwoord te geven op de vragen die u heeft over het dragen van een haarwerk of een haaraanvulling. We zorgen ervoor dat elk haarwerk precies de juiste pasvorm heeft. Indien nodig maken wij het speciaal voor u op maat, gewoon terwijl u wacht. Zo heeft u altijd de zekerheid dat uw haarwerk goed zit.
Levertijden van een confectiehaarwerk kan per direct of 2 werkdagen, de levertijd van een maathaarwerk is 12 weken.

Haaraanvullingen & Maatwerk

Heeft u last van dunner wordend haar, en wilt u niet een heel haarwerk dragen. Wij kunnen u helpen aan mooie natuurlijke haaraanvulling die u zelf makkelijk kunt bevestigen in uw eigen haar. Zo draagt u gewoon uw eigen haar, met een kleine toevoeging. En die toevoeging maakt nu net het verschil. Mooi en eenvoudig te dragen en altijd met een zeer natuurlijke uitstraling.
Bij ongewenste kaalheid zoals alopecia of littekenweefsel kunnen wij voor u ook een haarwerk op maat verzorgen. Deze gaan op in uw eigen haar waardoor niemand ziet dat u een haarwerk draagt. Deze kunnen zowel semi als permanent bevestigd worden. Ook hiervoor komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar.
U kunt ons altijd bellen voor meer informatie of een afspraak op telefoonnummer: 0297322296.
Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag.

Haar & Hoofdhuidproblemen

Heeft u last van hoofdhuidproblemen en is daarom u bezoek aan de kapper niet zo zorgeloos als voor een ander.
Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van haar en hoofdhuidproblemen.
Als u last heeft van overmatig roos, vette huid, psoriasis, eczeem en/of haaruitval, dan kunnen wij u behandelen in een privé behandelruimte waar u in alle rust en privacy wordt behandeld.
Wij hebben de mogelijkheid om uw haar/ hoofdhuid microscopisch te onderzoeken, We laten u voor en na de behandeling de verschillen zien en maken voor u een persoonlijk behandelplan.
Wij gebruiken hiervoor de producten van Mediceuticals en de "scope" deze vergroot de hoofdhuid 200 keer.

Service

Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt bij uw nieuwe kapsel. Persoonlijke aandacht en een goede service kunt u altijd bij ons verwachten. Als u in de regio woont en/of wegens ziekte of handicap onze winkel niet kunt bezoeken, dan kan een van onze specialistes bij u thuis of in het ziekenhuis komen bezoeken. Onze behandelruimte is privé en comfortabel, u zit niet in het zicht van andere consumenten.
Ook na de aanschaf van uw haarwerk zijn wij u graag van dienst; voor verzorging van uw haarwerk, verzorgingsproducten, met advies of extra service. U kunt altijd binnen 5 dagen bij ons terecht voor een vrijblijvend/ kosteloos intakegesprek. Als wij voor u als haarwerkspecialist aan het werk mogen gaan heeft u altijd 6 maanden garantie op de fabricage van uw haarwerk.
Heeft u het haarwerk niet gelijk nodig, dan reserveren wij deze 3 tot maximaal 6 weken kosteloos.

Kosten & Vergoedingen

Wij regelen de vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Met een verwijzing van uw arts keert uw zorgverzekeraar een bedrag uit van € 443,00 voor de aanschaf van een haarwerk. Indien u aanvullend verzekerd bent, ontvangt u bovenop dit bedrag vaak een aanvullend bedrag. Hoe hoog deze aanvulling is verschilt per verzekering. Hoofdzaak Kappers haarwerkspecialisten is een gecertificeerde zorgaanbieder. Dit betekent dat wij met alle zorgverzekeraars in Nederland samenwerken en u recht heeft op een maximale vergoeding. Wij nemen u de administratieve rompslomp verder uit handen. Het enige dat u nodig heeft is een verwijsbrief van uw arts voor een pruik/ haarwerk. Wij brengen dan de vergoeding van uw zorgverzekeraar direct in mindering op het aankoopbedrag. De kosten van uw haarwerk zijn bij ons altijd inclusief het op maat maken, knippen en een verzorgingspakket. Er komen geen extra kosten bij.

ANKO Geschillencommissie

Heeft u een klacht?
Hoofdzaak Kappers Haarwerken is aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie en de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist .
Heeft u een klacht waar u met ons niet uit komt, dan kunt u bij De Geschillencommissie terecht.
Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consumenten en een ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De Geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn. Meer informatie en de Algemene Voorwaarden vindt u op: www.anko.nl/voorwaarden.